Tekemisen ilo. Rakastan ruuanlaittoa. Tekemisen ilo saa välittyä kaikkialle.
Tekemisen ilo. Rakastan ruuanlaittoa. Tekemisen ilo saa välittyä kaikkialle. Palvelut: Kokkipalvelu, jossa kokki suunnitelee kanssasi menun ja toteuttaa sen. Lahjakortti, joka on erilainen liikelahja yrityksille ja upea lahjavinkki hääparille. Kokkikoulu: Ammattilaistyökalujen käyttö, reseptiikka, ja uudet työtavat

Palvelut

Kokkipalvelu Kotikokkipalvelu Kokkikoulut

KOKKIPALVELU

Henkilökohtainen kokki suunnittelee kanssasi illan teemaan sopivan herkullisen menun ja hankkii juuri oikeat raaka-aineet, halutulle henkilömäärälle. Haluatko kotiisi japanilaisen sushi-illanvieton, makumatkan suosikkimaahasi, loihditaanko kotikeittiösi kansainväliseksi keittiöksi, pidetäänkö takapihallasi grillijuhlat vai onko sinulla itselläsi villi idea, johon tarvitset vain oikean toteuttajan? Kokki saapuu raaka-aineineen ja ammattilaisvälineineen sovittuun paikkaan sovittuna aikana. Paikka voi olla mikä vain, missä on ruuanlaittomahdollisuus: Lapin eräkämpästä kotikeittiöön tai jopa ravintolaan. Ja "elävä" kokki on tilaisuutesi keskipiste!

Kokki valmistaa ja tarjoilee ruuan pöytiin kertoen valmistamistaan ruuista ja filosofiastaan. Keittiösi on kokin jäljiltä, kuin siivooja olisi käynyt! Kokkisirkuksen tilaisuuksiin voi osallistua 10-15 henkilöä, mutta suurempiakin tilaisuuksia hoidellaan!

KOTIKOKKIPALVELU

Toiminnan tarkoitus on tuottaa asiakkaan kotona valmistettavia laadukkaita hyvinvointipalveluja. Kokki auttaa erilaissa elämäntilanteissa olevia asiakkaitaan järjestämällä tilapäisiä ateriapalveluja, heidän omassa keittiössään. Elämäntilanteen ei tarvitse olla kriisitilanne, kun kokki kutsutaan apuun! Palvelu on tarkoitettu auttamaan kiireisiä vanhempia, kotiutuvia, senioreita, juuri lapsen saaneita perheitä tai leikkauksesta toipuvia. Se on konkreettista apua sitä tarvitseville, mutta miksei myös "maustetta" arjen harmauteen. Myös isovanhempien ateriapalvelut hoidetaan mielellään, ja näin huolehditaan ikääntyvistä läheisistä ja saadaan siitä vielä verovähennystä omiin ja puolison työtuloihin.

Kotikokkipalvelu on laadukasta kotitalouspalvelua ja -neuvontaa asiakkaan kotona, ja se on kotitalousvähennyskelpoista. Kokki käy kaupassa, kokkaa ja siivoaa jälkensä asiakkaan keittiössä. Raaka-aineet valitaan omin käsin kokin ammattitaidolla ja kokemuksella. Näistä, ennalta sovituista, puhtaista ja lisäaineettomista raaka-aineista valmistetaan kokin omien reseptien mukaan turvallista kotiruokaa, käyttäen kokin omia keittiövälineitä.

Kokkisirkuksen valikoimasta löytyy kotoisia ruokia, jotka valmistetaan huolella ja sydämellä, - kuten äidillä oli tapana tehdä! Terveellisyys ja keveys ovat maistettavissa ruuissa. Asiakas voi vain ihastella ammattilaiskokin hallittuja otteita! Kokin poistuttua, jäljelle jää ruuan ihana tuoksu ja siisti keittiö!


KOKKIKOULUT

Tehdään yhdessä illan ruoka, tutustutaan reseptiikkaan ja opitaan uusia työtapoja. Teema ja menu voivat olla mitä vain, suunnitellaan kokonaisuus yhdessä. Valmiita, hyviksi koettuja kokkikouluja löytyy "kokkitakin hihasta". Kokki hankkii tarpeet ja saapuu niiden kanssa sovittuun paikkaan. Osallistujilta ei vaadita etukäteen muuta kuin oikeata asennetta. Kokkikoululaisten suoritukset ylittävät kaikkien odotukset eikä illallisen ääressä kehuja säästellä!

Kokkikouluun voi osallistua 8-12 henkilöä, mutta jos haluat järjestää kokkikoulun isommalle ryhmälle, niin sekin järjestyy.